Συστήματα & Λύσεις Ασφαλείας

Η ασφάλεια γίνεται ένα σημαντικό ζήτημα παντού. Σε αυτό το πλαίσιο τα Συστήματα Ασφαλείας & Λύσεις γίνονται απαραίτητα περισσότερο από ποτέ καθώς οι πιθανότητες εισβολής αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Επιπλέον, οι απειλές για την ασφάλεια γίνονται πιο περίπλοκες, λιγότερο ορατές και λιγότερο προβλέψιμες από ό,τι στο πρόσφατο παρελθόν.

Συνδυάζοντας εμπειρία, τεχνογνωσία, & αξιοπιστία, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες Λύσεις Συστημάτων Ασφαλείας και προστασίας. Από απλά συστήματα ασφάλειας ιδιωτικών χώρων, έως και πολύπλοκες εγκαταστάσεις, η NETACMION έχει την εμπειρία να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Οι φιλόδοξοι παραβάτες χρησιμοποιούν ανώτερα μέσα και μεθόδους, τα οποία καθιστούν τα υπάρχοντα συστήματα επιτήρησης παρωχημένα και παθητικά σε ελάχιστο χρόνο από την αγορά των συστημάτων ασφαλείας.

Οι υπηρεσίες μας είναι καλά σχεδιασμένες και κατάλληλες για όλους τους τύπους επιχειρήσεων και οργανισμών βοηθώντας τους πελάτες μας να επιλύσουν οποιοδήποτε περιστατικό ακολουθώντας εγκεκριμένες και τυποποιημένες εσωτερικές διαδικασίες και προσφέροντας ταυτόχρονα την απαραίτητη σταθερότητα για μελλοντική επεκτασιμότητα.

• Συστήματα Video επιτήρησης
• Συστήματα Ανάλυσης Βίντεο & Τεχνητής Νοημοσύνης
• Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης
• Συστήματα Προστασίας & Ασφάλειας
• Πλατφόρμες Διαχείρισης Συστημάτων Ασφαλείας