Επίσημος B2B συνεργάτης της LG

Αναδείξτε το ξενοδοχείο και βελτιώστε την εμπειρία του επισκέπτη. Η τεχνολογία IPS της LG με μεγάλες γωνίες θέασης κάνει μια ισχυρή πρώτη εντύπωση στο λόμπι.

Απολαύστε την άνεση ενός μόνο σημείου επαφής, τη δύναμη των καλύτερων οθονών στην κατηγορία, την ανθεκτικότητα της λειτουργίας 24/7 και την υποστήριξη της κορυφαίας υπηρεσίας πέντε αστέρων στον κλάδο. Ανακαλύψτε τις επαγγελματικές οθόνες μεγάλου μεγέθους της LG και τις οθόνες για τοποθέτηση σε video wall.

Καινοτόμα προϊόντα για ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών

Η LG παρέχει, από κορυφαίες διαδραστικές τηλεοράσεις δωματίων έως οθόνες επιτραπέζιων υπολογιστών, οθόνες μεγάλου μεγέθους (Digital Signage), για τοποθέτηση σε ειδικές κατασκευές καθώς και τις πρωτοποριακές οθόνες τεχνολογίας OLED.

Υπηρεσίες πέντε αστέρων

Απολαύστε βέλτιστο χρόνο θέασης και πλήρη υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένων τακτικών επισκέψεων προληπτικής συντήρησης από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Υπηρεσία πέντε αστέρων

Απολαύστε βέλτιστο χρόνο θέασης και πλήρη υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένων τακτικών επισκέψεων προληπτικής συντήρησης από εξειδικευμένους
τεχνικούς.

Αποδεδειγμένα ο ηγέτης στον κλάδο της φιλοξενίας

Η LG είναι ο ηγέτης του κλάδου στις ξενοδοχειακές λύσεις προβολής και παρέχει ένα χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών λύσεων ειδικά σχεδιασμένων για ξενοδοχεία, μαζί με υπηρεσίες και υποστήριξη ανώτερης κλάσης.

Ολοκληρωμένες λύσεις & απομακρυσμένη διαχείριση

Το Pro:Centric® της LG για τηλεοράσεις δωματίων και οι πλατφόρμες λογισμικού σήμανσης webOS, εξασφαλίζουν γρήγορη ενσωμάτωση σε όλο το κατάλυμα, εύκολη δημιουργία προσαρμοσμένου περιεχομένου και πλήρη διαχείριση οθονών από μία κεντρική τοποθεσία.

Ολοκληρωμένες λύσεις & απομακρυσμένη διαχείριση

Το Pro:Centric® της LG για τηλεοράσεις δωματίων και οι πλατφόρμες λογισμικού σήμανσης webOS για σήμανση, εξασφαλίζουν γρήγορη ενσωμάτωση σε όλο το κατάλυμα, εύκολη δημιουργία προσαρμοσμένου περιεχομένου και πλήρη διαχείριση οθονών από μια κεντρική τοποθεσία.