Διαφημιστικές Οθόνες

Προβολής & Digital Signage

Προβάλετε και διαφημίστε τις υπηρεσίες σας σε οθόνες ψηφιακής σήμανσης γρήγορα και εύκολα

Η πλατφόρμα ψηφιακής σήμανσης που βασίζεται στην τεχνολογία cloud, σας βοηθά να σχεδιάζετε, να προγραμματίζετε και να προβάλετε περιεχόμενο μέσω του διαδικτύου στις οθόνες σας.

Εμφάνιση των περιεχομένων σας στις οθόνες σε μικρό χρονικό διάστημα

Προβάλετε βίντεο και εικόνες της αρεσκείας σας και διαφημίστε τις υπηρεσίες σας. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε έγγραφα, ιστοσελίδες, YouTube καθώς και ζωντανής ροής βίντεο. Περιηγηθείτε σε δωρεάν γκαλερί εικόνων και βίντεο.

Εύκολος προγραμματισμός & διαχείριση των οθονών

Προβάλετε ενδιαφέρον και χρήσιμο περιεχόμενο που το κοινό θα το λατρέψει όπως, ενημερώσεις για τον καιρό και δελτία ειδήσεων. Μπορείτε εύκολα να τα προσθέσετε στα δωρεάν και πλήρως προσαρμόσιμα πρότυπα διάταξης των επαγγελματικών οθονών.

Εύκολος προγραμματισμός & διαχείριση των οθονών

Προβάλετε ενδιαφέρον και χρήσιμο περιεχόμενο που οι θεατές θα λατρέψουν όπως, ενημερώσεις για τον καιρό και δελτία ειδήσεων. Μπορείτε εύκολα να τα προσθέσετε στα δωρεάν και πλήρως προσαρμόσιμα πρότυπα διάταξης των επαγγελματικών οθονών.

Εξαιρετική ασφάλεια και αξιοπιστία

Η ασφάλεια εταιρικού επιπέδου περιλαμβάνει πολιτικές SSL, τείχους προστασίας και κωδικού πρόσβασης, λειτουργίες κλειδώματος και κρυπτογράφησης αποθήκευσης του Player. Ευθυγραμμίστε την ψηφιακή σας σήμανση με τα εταιρικά πρωτόκολλα ασφαλείας.