Τηλεφωνικά Κέντρα VoIP & Wifi Network

Χρησιμοποιώντας συσκευές από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως LEMCO, CISCO, HP, DELL, DAHUA, Ruckus, Ubiquiti, Mikrotik κ.α., σε συνδυασμό με τον προηγμένο προγραμματισμό τους, θα παραδώσουμε ένα σύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα δικτύου, που θα είναι κατάλληλο για όλες τις ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας της επιχείρησης σας.

Υλοποίηση Νέου Δικτύου ή Βελτιστοποίηση του υπάρχοντος δικτύου

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες δικτύου ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών σας. Από το σύστημα PMS, τους υπολογιστές και τους servers του συστήματος IPTV, την τηλεφωνία τεχνολογίας VoIP αλλά και τα συστήματα ασφαλείας, όπως ο συναγερμός και οι κάμερες. Όλα αυτά θα πρέπει να συνδέονται στο δίκτυο Ethernet & WiFi και να λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Ολοκληρωμένες Λύσεις Υπηρεσιών Δικτύου

Έχουμε συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες και θα χρησιμοποιήσουμε αυτήν την εμπειρία για να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες δικτύου στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν:

Routing and switching. Αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Cisco. Χρησιμοποιήστε VLAN για να διαχωρίσετε σωστά την κυκλοφορία του δικτύου σας.

Security appliances & firewalls. Η ασφάλεια γίνεται κεντρικό σημείο εστίασης για όλους τους κλάδους. Τα σύγχρονα δεδομένα μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να επιλέξουν τις συσκευές ασφαλείας και τα τείχη προστασίας που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες, τον προϋπολογισμό και το μέγεθος των εταιριών.

WAN optimization. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για την αποτελεσματική αύξηση της μεταφοράς δεδομένων σε δίκτυα ευρείας περιοχής (WAN). Τα σύγχρονα δεδομένα μπορούν να καθορίσουν την καλύτερη τεχνολογία για τις υπηρεσίες δικτύου σας.

Voice Over IP (VoIP) and Unified Communications. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη λύση για να ενσωματώσετε υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο, επιχειρήσεις και υπηρεσίες επικοινωνίας για την επιχείρησή σας. Ασφάλεια πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IPSec).

SSL VPN. Χρησιμοποιήστε SSL VPN έτσι ώστε να δώσετε πρόσβαση στους χρήστες από οποιαδήποτε τοποθεσία με δυνατότητα Internet και μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού να δημιουργήσετε μία σύνδεση VPN απομακρυσμένης πρόσβασης, η οποία αναμένεται να αυξήσει την παραγωγικότητα και την άμεση διαθεσιμότητα καθώς και να μειώσει περαιτέρω το κόστος επισκεψιμότητας και υποστήριξης.

Wireless services. Δημιουργήστε ασφαλή εσωτερικά δίκτυα και δίκτυα επισκεπτών. Ελέγξτε κεντρικά τα ασύρματα δίκτυα πολλαπλών εγκαταστάσεων.

Cisco consultation. Οι ειδικοί της πληροφορικής μας έχουν εμπειρία στις τεχνολογίες της Cisco και μπορούν να καθορίσουν ποιες καινοτομίες θα μπορούσαν να είναι κατάλληλες για την εταιρεία σας.