Επικοινωνία δεδομένων και δικτύωση

Στόχος μας στη Netacmion είναι να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες δικτύου σας ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών σας, από το σύστημα PMS, τους υπολογιστές και τους servers, του συστήματος IPTV, την τηλεφωνία τεχνολογίας VoIP αλλά και  τα συστήματα ασφαλείας όπως ο συναγερμός και οι κάμερες, όλα συνδέονται στο δίκτυο Ethernet και Wifi το οποίο θα πρέπει να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα.

Οι επαγγελματίες πληροφορικής μας γνωρίζουν πώς να βελτιστοποιούν τη διεταιρική δικτύωση και να αυξάνουν την παραγωγικότητα βελτιστοποιώντας τη συνδεσιμότητα και τις άδειες.

Υλοποίηση Νέου Δικτύου ή Βελτιστοποίηση του υπάρχοντος δικτύου

Χρησιμοποιώντας συσκευές από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως LEMCO, CISCO, HP, DELL, DAHUA, Ruckus, Ubiquiti, Mikrotik κ.α., σε συνδυασμό με τον προηγμένο προγραμματισμό τους, η NETACMION θα παραδώσει ένα υπερσύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα δικτύου, που θα είναι κατάλληλο για όλες τις ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας της επιχείρησης σας.

Είτε η επιχείρησή σας είναι μεγάλη είτε μικρή, είμαστε έτοιμοι και ετοιμαζόμαστε να γνωρίσουμε τους στόχους και τις προκλήσεις σας, να προτείνουμε λύσεις αιχμής και να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα και τα περιθώρια κέρδους των εργαζομένων σας.

Ολοκληρωμένες Λύσεις Υπηρεσιών Δικτύου

Έχουμε συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες και θα χρησιμοποιήσουμε αυτήν την εμπειρία για να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες δικτύου στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν:

Routing and switching. Αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Cisco.
Χρησιμοποιήστε VLAN για να διαχωρίσετε σωστά την κυκλοφορία του δικτύου σας.

Security appliances and firewalls.. Η ασφάλεια γίνεται κεντρικό σημείο εστίασης για όλους τους κλάδους. Τα σύγχρονα δεδομένα μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να επιλέξουν τις συσκευές ασφαλείας και τα τείχη προστασίας που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες, τον προϋπολογισμό και το μέγεθος των εταιριών.

WAN optimization. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για την αποτελεσματική αύξηση της μεταφοράς δεδομένων σε δίκτυα ευρείας περιοχής (WAN). Τα σύγχρονα δεδομένα μπορούν να καθορίσουν την καλύτερη τεχνολογία για τις υπηρεσίες δικτύου σας.

Voice Over IP (VoIP) and Unified Communications. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη λύση για να ενσωματώσετε υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο, επιχειρήσεις και υπηρεσίες επικοινωνίας για την επιχείρησή σας. Ασφάλεια πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IPSec)

SSL VPN

Wireless services. Δημιουργήστε ασφαλή εσωτερικά δίκτυα και δίκτυα επισκεπτών. Ελέγξτε κεντρικά τα ασύρματα δίκτυα πολλαπλών εγκαταστάσεων.

Cisco consultation. Οι ειδικοί της πληροφορικής μας έχουν εμπειρία στις τεχνολογίες της Cisco και μπορούν να καθορίσουν ποιες καινοτομίες θα μπορούσαν να είναι κατάλληλες για την εταιρεία σας.