Εταιρική Φιλοσοφία

Η Netacmion παρέχει ποιοτικές λύσεις σε επιχειρήσεις από το 2007 με εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Λειτουργούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης απέναντι στους πελάτες και προμηθευτές μας, κτίζοντας δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους μας.

Η αποστολή μας

Στόχος μας, είναι να παρέχουμε ξεχωριστές και καινοτόμες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Στη Netacmion, επιδιώκουμε να δώσουμε πρόσθετη αξία στις λύσεις μας, να επαναπροσδιορίσουμε τις ανάγκες των πελατών και να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Η ομάδα μας

Όλοι οι εργαζόμενοι στη Netacmion έχουμε έναν κοινό σκοπό: Να προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματά, να τους προμηθεύουμε γρήγορα με καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, συνεισφέροντας στην επαγγελματική τους επιτυχία!

Οι λύσεις μας

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες της αγοράς και μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προιόντα εταιρειών όπως, LG Electronics Hellas, CISCO, DELL, ENSAT Technologies, LEMCO, HYBRID Design Studio, DAHUA Technology, Olympia Electronics, 3CX και πολλών άλλων.

Εταιρικό Προφίλ

Η Netacmion είναι μία εταιρεία που παρέχει μεγάλο φάσμα σε υποδομές δικτύου νέας και υφιστάμενης εγκατάστασης, ασφάλεια, υπηρεσίες διαχείρισης, πυρανίχνευση, οθόνες προβολής, τεχνολογικές υπηρεσίες δωματίου για ξενοδοχεία, τηλεφωνικά κέντρα, συστήματα βίντεο επιτήρησης, συστήματα πρόσβασης, φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση επαγγελματικών χώρων για προβολή και διαφήμιση, κατασκευή ιστοσελίδων κ.α. Ως εταιρεία ολοκλήρωσης και σχεδιασμού δικτύων πλήρων υπηρεσιών, η Netacmion παρέχει στους πελάτες της, μικρών ή μεγάλων επιχειρήσεων, μέγιστη απόδοση, απεριόριστη επεκτασιμότητα και σταθερές λύσεις ασφαλείας για πολύπλοκα έργα δικτύωσης. Η φήμη μας για την αριστεία στον τομέα της δικτύωσης και της κοινότητας πληροφοριών είναι αξεπέραστη. Ακούμε και μαθαίνουμε την επιχείρηση του πελάτη από μέσα προς τα έξω, προκειμένου να παρέχουμε επεκτάσιμες λύσεις εντός του προϋπολογισμού και να υποστηρίζουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες του. Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα λύσεων που περιλαμβάνει συμβουλευτική, ανάλυση και καινοτομία μέχρι την υλοποίηση και την υποστήριξη.

Netacmion
Ο καλύτερος τεχνολογικός συνεργάτης σου

Κατανοούμε κάθε ανάγκη της επιχείρησης σας

Το εξειδικευμένο δυναμικό της Netacmion, μπορεί και ξέρει να εξετάζει ανά περίπτωση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε έργου και να προτείνει αντίστοιχες λύσεις στους πελάτες, με γνώμονα την καινοτομία και παράλληλα την μείωση του κόστους.

Βελτιώστε τις λειτουργίες σας

Τα στελέχη της Netacmion διαθέτουν εξειδικευμένο «Know How» στον τομέα της πληροφορικής. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση νέων τεχνολογιών και μεθοδολογιών, παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες σχεδιασμού και υλοποίησης λύσεων τεχνολογίας.

Διαχείριση Έργου (Project Management)

Το Project Management είναι η τέχνη διαχείρισης και διοίκησης ενός έργου και των αποτελεσμάτων αυτού μέσα από την οπτική της παραγωγής ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Tα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα έργο πολύπλοκο είναι:

  • Aβεβαιότητα για την έκβαση
  • Aσάφεια των βασικών παραμέτρων
  • Σύνθετες αλληλεπιδράσεις ατόμων
  • Εξωτερικές επιδράσεις
  • Πολλές πηγές επιρροής
  • Μη προβλεψιμότητα.
  • Ταχύτατες αλλαγές

 

Τα 5 στάδια διαχείρισης έργου:

Εκκίνηση (Initiating)

Σχεδιασμό (Planning)

Eκτέλεση (Executing)

Παρακολούθηση & έλεγχος (Monitoring & Controlling)

Κλείσιμο (Closing)

Είναι προφανές ότι η πολυπλοκότητα είναι τέτοια, που χωρίς μία δομημένη προσέγγιση στην πρακτική της διαχείρισης, οι εταιρείες δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ποικίλες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Κατ’ επέκταση, η σημασία του Project Management για τις σύγχρονες επιχειρήσεις θεωρείται πλέον άκρως απαραίτητη!

Γιατί να επιλέξετε τη Netacmion;

Εμπειρία

Η Netacmion διαθέτει εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας και δραστηριοποιείται από το 2007 με ευχαριστημένους πελάτες και με σημαντικές υλοποιήσεις σε μεγάλα έργα.

Καινοτομία – Εξέλιξη

Η συνεχής εκπαίδευση των ανθρώπων μας και η παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών συμβαδίζει με τις απαιτήσεις και τις εξελίξεις της σύγχρονης εποχής, αποδίδοντας ποιοτικές λύσεις σε κάθε έργο.

Εξειδίκευση

Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που θα σας προτείνει εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη και απαίτησή σας, καλύπτοντας γεωγραφικά Ελλάδα και Κύπρο.

Ποιότητα

Η Netacmion έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προτείνει, ώστε και μετά την υλοποίηση του έργου να παρέχει την ανάλογη υποστήριξη.

Αξιοπιστία

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως LG, CISCO, DELL, LEMCO, Dahua και πολλές άλλες, με στόχο να διαθέτουμε επώνυμα, αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα.

Εμπιστοσύνη – Συνέπεια

Η ομάδα της Netacmion θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη σας.